İngilizce - Özel Evrensel Eğitim Kurumları

Eğitim Kademesi

Okulumuzda dil öğretimi Avrupa Dilleri öğretimi ortak çerçeve programına (The Common European Framework of Reference for Languages) uygun olarak yapılmaktadır.

İngilizce derslerimiz alanında tecrübeli öğretmenler tarafından yürütülmektedir. Hafta içi İngilizce ders saatleri dışında hafta sonu İngilizce etüt çalışmalarımız vardır. Gerekli durumlarda öğrencilerimize birebir dersler verilir.

Milli Eğitim Okullarında verilen ingilizce ders saatleri ile okulumuzda verilen ingilizce ders saatleri aşağıdaki gibidir:

SINIF Milli Eğitim Okullarında Okulumuzda
5.Sınıflarda 3 saat 12 saat
6.Sınıflarda 3 saat 8 saat
7.Sınıflarda 4 saat 8 saat
8.Sınıflarda 4 saat 8 saat

5. Sınıflarımızda hazırlık ağırlık bir sınıf olarak gördüğümüz için haftada 12 saat ingilizce dersimiz vardır.

Görsel ve işitsel materyaller kullanılarak derslerimiz oyunlarla, şarkılarla eğlenceli bir şekilde işlenir.

Okulumuz aynı zamanda bir Cambridge sınav merkezidir. İlkokulda Starters; ortaokulda Movers, Flyers, Ket ve Pet sınavlarına girerler. Öğrencilerimiz aynı zamanda eğitim-öğretim programımız içerisinde isimleri belirtilen Cambridge sınavlarına hazırlama çalışmalarına katılırlar.

5.sınıflarda kur sistemimiz vardır. Dışardan gelen öğrenciler okul açılmadan önce seviye belirleme sınavına girerler. Buna göre kur sınıf düzeyi belirlenir.

Öğrenciler ilkokulda Starter seviyesinden başlar, 8. Sınıfın sonunda B2 düzeyine getirilerek, ilköğretim hayatını tamamlarlar.

8.sınıflarda haftalık İngilizce saatleri dışında LGS hazırlık İngilizce dersleri vardır. İngilizce test çalışmaları yaptırılır.

Amacımız İngilizceyi hem günlük yaşamda kullanabilen hem de sınavlarda başarılı olabilen öğrenciler yetiştirebilmektir.

Etiketler:evrensel kolej, ortaokul ingilizce