Evrensel Kolej Spor Kulübü

Evrensel Kolej Projeler

<-- KULÜPLER ANASAYFASI

Özel Evrensel Kolej – Fen Lisesi öğrencilerinin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, disiplinli, dürüst, kendine yetebilen, çabuk karar verebilen birer birey olarak yetişmelerini sağlamak için okul içi ve dışı faaliyetler düzenlemekteyiz. Öğrencilerimiz bu faaliyetlerde paylaşmayı öğrenmelerine yönelik olarak takımlar bazında ve bireysel gelişimlerini göz önünde tutarak ferdi yarışmalara da yönlendirmekteyiz.

Okul içi yarışmalarda; paint-ball, basketbol turnuvası,27 Aralık Atatürk Kupası, Voleybol turnuvası Street-Ball turnuvaları düzenlenmektedi. Bu yarışmalar da okul içi tatlı ve güzel bir rekabet havası yaratılmakta ve arkadaşlık arası dayanışması artırılmaktadır.

Okulumuz M.E.B. Okullar arası düzenlediği yarışmalara Genç Erkek Basketbol ve Genç Kız Voleybol Takımları ile katılmış başarı ile okulumuzu en üst düzeyde başarı ile temsil etmiştir.

Etiketler:evrensel kolej, kolej, özel okul, okul, kulüpler