Yardım Kampanyası, Vefa Unutmamayı Bilenler İçindir

Özel Evrensel Okulları, toplum hizmeti kapsamında “Vefa, Unutmamayı Bilenler İçindir” sloganıyla 13 Mart 2016 tarihinde Ankara Güvenpark’taki patlamada hayatını kaybeden okulumuz 2013- 2014 mezunlarından Elif Gizem AKKAYA adına, Ordu’da bir ilkokulda kurulacak kütüphane için kitap toplama kampanyası başlatmıştır.

Yüreği umutla ve sevgiyle çırpınan, geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak isteyen tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin desteğini bekliyoruz. Toplanan kitaplar 22 Mart 2017 Çarşamba günü Ankara’dan Ordu’ya gönderilecektir.

Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Özel Evrensel Okulları Sosyal Etkinlikler Kalite Yönetimi Ekibi

Her öğrencinin ve öğretmenin okuduğu ya da satın aldığı, kütüphaneye uygun en az bir kitabı 20 Mart Pazartesi gününe kadar sınıf öğretmenlerine vermeleri gerekmektedir.

Etiketler: Evrensel Kolej, Elif Gizem Akkaya