ÖZEL EVRENSEL OKULLARINDA MEZUNİYET COŞKUSU

Özel Evrensel Kolej ve Fen Lisesini bitiren öğrencilerimiz için mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin okulumuzda geçirdikleri günlerin, gittikleri gezilerin, katıldıkları çeşitli yarışmaların fotoğraflarından oluşan bir yansıyla başlayan törenimiz, Evrensel Okulları Genel Müdürü Semra BÜYÜKAĞAOĞLU’nun konuşmasıyla devam etti. Evrensel Kolej mezunları adına Elif Naz DAŞTAN ve Bengi Sıla KÖSEOĞLU, Evrensel Fen Lisesi mezunları adınaysa Ali TATLI duygularını dile getirdiler.

Ardından sahneye çıkan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Gürkan ÇOBANOĞLU, okullarımızı dereceyle bitiren öğrencilerimizi açıkladı. Okul birincilerimiz okul kütüğüne plaka çakarak bugünü ölümsüz kılarken okul ikincilerimiz ise 11.sınıf öğrencilerimize okul flamamızı teslim etti.

Sonrasında ise Evrensel Kolej ve Fen Lisesi mezunlarımız sırayla diplomalarını aldılar. Okulumuzda birçok önemli günde, ulusal bayramlarda sahneye çıkarak törenlerde görev alan öğrencilerimiz, bugün son kez sahnede Evrensel Kolej Marşı’nı okudular, söyledikleri şarkılarla doyasıya eğlendiler ve keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Törenimizin ardından Özel Evrensel Spor ve Kültür Merkezinde kokteyl verildi; kokteylimizde öğretmen, veli ve öğrencilerimiz hoşça vakit geçirdiler.

Mezun öğrencilerimize 18-19 Haziran 2022 tarihinde girecekleri YKS’de ve yaşamlarının devamında başarılar dileriz.

Etiketler: evrensel kolej, mezunlarımız, mezuniyet, 2022