HİPPO 2024 ULUSLARARASI İNGİLİZCE OLİMPİYATLARINDA EVRENSEL KOLEJ V...
Önyükleme

Evrensel Kolej Duyuru Detay

HİPPO 2024 Uluslararası İngilizce Olimpiyatlarında Evrensel Kolej Venedik Yolcusu

Hippo dil sınavı GateHouse Awards ve Mizzou International desteğiyle 50'den fazla ülkede uygulanan bir İngilizce sınavıdır. Hippo, İngilizce dili vasıtasıyla insanların ve kültürlerin bir araya gelmesini, kaynaşmasını ve diyalog kurmasını hedefler. Farklı ülkelerden dil okulları, üniversiteler ve İngilizce öğretmenlerinden  oluşan Hippo ailesi 10 yıldır İngilizce sınavlarını uygulamaktadır. Türkiye'de ise Hippo 2017 yılından bu yana İngilizce öğretmenleri ve Hippo'yu destekleyen kuruluşların işbirliği ile sınavlarını gerçekleştirmektedir.

Final sınavına finalist öğrenciler ve öğretmenleri Venedik'te katılmakta ve Venedik'teki Final sınavının yol hariç tüm giderleri (konaklama, yeme-içme, Final sınavı katılım) HİPPO tarafından karşılanmaktadır.

HIPPO 2024’te  3  öğrencimiz  yarı final aşamasını da geçerek İtalya/Venedik’te yapılacak olan BÖLGE FİNALLERİNE kalmaya hak kazandılar. Öğrencimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutluyor, Bölge Finallerinde başarılar diliyoruz.

 

ADI

SOYADI

OKULU

Sınıfı

FİNALİST

DERYA

BİLECİK

EVRENSEL KOLEJ

11

FİNALİST/VENEDİK

ARES

KÜÇÜKKELEPÇE

EVRENSEL KOLEJ

7

FİNALİST/VENEDİK

ALMİLA

ATEŞ

EVRENSEL KOLEJ

5

FİNALİST/VENEDİK

Özel Evrensel Eğitim Kurumları Proje Koordinatörü Bülent IŞIK başarılarının her yıl artarak devam ettiğini belirterek finallere de çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Ayrıca Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda öğrencilerinin ülkemizi başarıyla temsil ettiğini belirterek emeği geçen tüm danışman öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

EVRENSEL KOLEJ Genel Müdürü Sn. Semra BÜYÜKAĞAOĞLU başarılarının her yıl artarak devam ettiğini belirterek öğrenci ve danışman öğretmenlerini tebrik etti. Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Sn. Cavit GÜRSOY projelerde dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamın diledi.


Paylaş:

Etiketler: evrensel kolej, hippo, ingilizce dil sınavı