EVRENSEL KOLEJ KARİYER VE ÜNİVERSİTE GEZİSİ İÇİN İSTANBUL’DA

Evrensel Kolej / Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri Kariyer ve Üniversite Gezisi İçin İstanbul’da!

12. Sınıf öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarının artması aynı zamanda geleceklerine yön vermek için bilgi edindikleri İstanbul Kariyer ve Üniversite gezisinde öğrencilerimiz üniversiteler ile ilgili yapılan tanıtımlar ve olanakları hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimize üniversiteleri ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz bölümler hakkında bilgi aldılar, okulların fiziki yapısını, sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar ve genel havasını teneffüs ettiler. Meslek tanıtımları ile gelecek planları adına bilinçlenen öğrencilerimiz daha sonra; İstanbul'un tarihi ve kültürel alanlarını da ziyaret ederek geziyi tamamladılar.

Etiketler: evrensel kolej, istanbul gezi