EVRENSEL KOLEJ International Language Contest - Uluslararası Dil Ya...
Önyükleme

Evrensel Kolej Duyuru Detay

EVRENSEL KOLEJ International Language Contest - Uluslararası Dil Yarışmasında (KGL) TÜRKİYE BİRİNCİSİ Oldu

KGL Uluslararası Dil Yarışması 40'tan fazla ülkede uygulanan ve hızla büyüyen bir Dil Yarışmasıdır. Öğrencilere diğer ülkelerde akranlarıyla iletişime geçme ve uluslararası sertifikalar edinme fırsatı sunan yarışmanın Final etabı her yıl farklı bir Avrupa ülkesinde yapılmaktadır.

'KGL Contest (Kangaroo Global Language)' uluslararası dil yarışması 1. etabını okulumuz 5 öğrencisi ile geçerek 20 Mart 2024'de düzenlenen  '2.Etap Türkiye Finali' ne katılarak büyük başarı yakalamışlardır. 'KGL Contest (Kangaroo Global Language) uluslararası dil yarışması 2. etabının sonuçlarına göre ise 5.sınıf öğrencimiz Almila ATEŞ PRE-A1 kategorisinde TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ 11.sınıf öğrencimiz Derya BİLECİK B2 kategorisinde TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ olarak büyük başarı yakalamışlardır.

KATILAN VE DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ

NO

Schools

First Name

Last name

Level

Final place

1.

Özel Evrensel Kolej

ATEŞ

ALMILA

PRE-A1

1st

2

Özel Evrensel Kolej

BİLECİK

DERYA

B2

3rd

3

Özel Evrensel Kolej

BARAN

CEYDA

PRE-A1

Certificate of achievement

4

Özel Evrensel Kolej

GÖKÇE

DURU ZÜLAL

B2

Certificate of achievement

5

Özel Evrensel Kolej

AKAL

RÜZGAR HASBİ

A2

Certificate of achievement

 

Özel Evrensel Eğitim Kurumları Proje Koordinatörü Bülent IŞIK başarılarının her yıl artarak devam ettiğini belirterek finallere de çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Ayrıca Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda öğrencilerinin ülkemizi başarıyla temsil ettiğini belirterek emeği geçen tüm danışman öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

EVRENSEL KOLEJ Genel Müdürü Sn. Semra BÜYÜKAĞAOĞLU başarılarının her yıl artarak devam ettiğini belirterek öğrenci ve danışman öğretmenlerini tebrik etti. Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Sn. Cavit GÜRSOY projelerde dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamın diledi.


Paylaş:

Etiketler: evrensel kolej, kgl, yarışma