EVRENSEL, ULUSLARARASI GENÇ BİLİM İNSANLARI ARAŞTIRMA YARIŞMASINDA ...

Uluslararası Genç Bilim İnsanları Araştırma Yarışması (IRCYS)

(International Research Competition For Young Scientist )

Uluslararası Genç Bilim Adamı Araştırma Yarışması (IRCYS) 2021 bu sene Covid-19 pandemisinden dolayı 23-24 Ekim 2021 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenmiştir. İlkokul,ortaokul ve lise seviyesinde düzenlenen yarışmada Applied Studies, Theoretical Studies, Humanity Studies alanında düzenlenen yarışmaya Evrensel Kolej 2 öğrencisiyle katıldı.

Yarışmaya Evrensel Fen Lisesi’nden Kuzey TUNCER ve Ceyhun Deniz KELEŞ  adlı öğrencilerimiz  Applied Studies alanında ‘’Digital Protractor’’ adlı projeleri ile başvurdular. Yarışmada ALTIN madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerimiz en yüksek puanı alarak okulumuza ve ülkemize büyük bir gurur yaşattılar.

ÖĞRENCİ İSMİ

ALANI

PROJE ADI

Kuzey TUNCER

Fizik, Enerji ve Mühendislik

Digital Protector

Ceyhun Deniz KELEŞ

Fizik, Enerji ve Mühendislik

Digital Protector

Uluslararası düzenlenen bu yarışmada gösterdikleri üstün başarıdan dolayı dereceye giren öğrencileri Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Cavit Gürsoy ve Genel Müdürü Semra Büyükağaoğlu kazandıkları üstün başarılardan dolayı kutladılar.

Etiketler: evrensel kolej, IRCYS, Uluslararası Genç Bilim Adamı Araştırma Yarışması,