Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Özel Evrensel Eğitim Kurumları 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı açılış töreni yapıldı. Okulumuz tanıtım sunusuyla başlayan programa saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle devam edildi. Programda konuşma yapan Genel Müdürümüz Semra BÜYÜKAĞAOĞLU, Özel Evrensel Eğitim Kurumlarının 31 yıldan beri Atatürkçü düşüncenin aydınlattığı yolda aklı ve bilimi rehber edinen bireyler yetiştirmeye devam ettiğini ifade etti.

TEOG, YGS, LYS, ulusal ve uluslararası proje yarışmalarındaki başarıları anlatan Genel Müdürümüz, “Okulda her şeyin en doğrusunu en güzelini öğrenmek ve öğretmek için bir araya gelmekteyiz.” cümlesiyle öğrencilerimize okul ortamını özetledi.

Mezunlar adına Ece TOPUZ konuşma yaptı.

Okulumuz öğrencilerinin dans gösterisiyle devam eden programda 4.sınıflarımız büyük bir coşkuyla andımızı okudu.

Okul korosu ve orkestramız; Evrensel Kolej Marşı, Vatan Marşı, Biz Atatürk Gençleriyiz, Sarı Saçlım Mavi Gözlüm, İzmir Marşı ve 10.Yıl Marşı marşlarını büyük coşkuyla seslendirdi.

Program iyi dilek temennileri ile sona erdi.