24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

“Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.” M. Kemal Atatürk

Özel Evrensel Okulları ailesi olarak Öğretmenler Günümüzü neşeyle kutladık.

Kutlama programımız öğretmenlerimizin fotoğraflarından oluşan bir yansıyla başladı. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve eğitim şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

Özel Evrensel İlkokulu sınıf öğretmenlerimizden Ayten DEMİROĞLU, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasını yaptı. Sonrasında okul öğretmenlerimizden oluşan koro, şarkılar ve marşlar seslendirdi. Koromuzun bu dinletisinden sonra ise okul öğretmenlerimizden oluşan halk oyunu ekibi, Ankara yöresinin oyunu olan “Seğmen” oyununu sundular.

Halk oyunu gösterisinden sonra okulumuz öğrencileri Kübra Nur Akdeniz ve Kadir Burak Çarmıklı, kendi oluşturdukları “Evrensel” adlı bir rap parçası seslendirdiler. Bu eğlenceli parçadan sonra okulumuz öğretmenleri çeşitli dillerde ve türlerde şarkılar seslendirdiler.

Etiketler: Evrensel Kolej, 24 Kasım, Öğretmenler Günü