23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

Okulumuzda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920’de Türk milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sınıf Öğretmeni Yağmur DURUKAN yaptı. Düzenlenen tören birbirinden renkli gösterilere sahne oldu. Şarkılar, danslar ve marşlarla dolu törenimizde çocuklarımız unutulmaz bir gün yaşadı. Öğrencilerimiz aylar öncesinden başlayan hazırlıkları sonucunda müzik ve dans gibi alanlardaki yeteneklerini sergilerken ailelerine de bu gurura ortak olmak düştü. Öğrencilerimizin sahnedeki canlılığı 23 Nisan ruhuna yakışır şekildeydi. Güzel bir şekilde sona eren törenimizde çocuklarımız Ata’mıza en güzel selamlarını gönderdiler.

Etiketler: evrensel kolej, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk