Uluslararası I2ASPO Bilim Proje Olimpiyatlarında GÜMÜŞ ve Bronz M...

Başarı Detay

EVRENSEL, 1 GÜMÜŞ 1 BRONZ MADALYA İLE ZİRVEDE

Indonesian Young Scientist Association tarafından organize edilen Internasional Applied Science Project Olympiad (I2ASPO) 2020 bu sene Covid-19 pandemisinden dolayı 12-23 Aralık 2020 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenmiştir. 10 ülkeden 400 projenin katıldığı yarışmada Evrensel Fen ve Anadolu Lisesi’nden Kuzey TUNCER, Ceyhun Deniz KELEŞ ve NİHAT ARDA KEÇECİ adlı öğrencilerimiz 2 proje ile başvurarak 2 farklı kategoride GÜMÜŞ ve BRONZ madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Internasional Applied Science Project Olympiad (I2ASPO) 2020’de Matematik, ,Biyoloji, Çevre, Teknoloji, Sosyal Bilimler, Fizik, Enerji ve Mühendislik alanlarında düzenlenen yarışmada Fizik, Enerji ve Mühendislik alanında, Kuzey TUNCER, ve Ceyhun Deniz KELEŞ, Digital Protector ve adlı projeleriyle GÜMÜŞ Madalya, Çevre alanında ise Nihat Arda KEÇECİ, A Research Associated With Waste Battery On Growing of Plant adlı projesi ile BRONZ madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

ÖĞRENCİ İSMİ

ALANI

PROJE ADI

Kuzey TUNCER

Fizik, Enerji ve Mühendislik

Digital Protector

Ceyhun Deniz KELEŞ

Fizik, Enerji ve Mühendislik

Digital Protector

Nihat Arda KEÇECİ

Çevre

A Research Associated With Waste Battery On Growing of Plant

Uluslararası düzenlenen bu yarışmada gösterdikleri üstün başarıdan dolayı dereceye giren öğrencileri Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Cavit GÜRSOY ve Genel Müdürü Semra BÜYÜKAĞAOĞLU kazandıkları üstün başarılardan dolayı kutladılar.

Etiketler: evrensel kolej, A2ASPO, A2ASPO 2020, Uluslararası A2ASPO