ÖĞRENCİLERİMİZ CAMBRİDGE ESOL SERTİFİKALARINI ALDILAR

Başarı Detay

Cambridge ESOL sınavları 130 farklı ülkede 2700 merkez tarafından uygulanan, uluslararası geçerliliği olan, 3 milyonun üzerinde öğrencinin girdiği sınavlardır. Bu sınavların sonunda öğrencilere sertifika verilmektedir. Bu sertifikalardan birini alan öğrenci, dünyanın herhangi bir eğitim kurumunda veya mesleki alanlarda İngilizce seviyesini belgeleyebilmektedir.

Okulumuz Cambridge sınav merkezidir ve Cambridge ESOL sınavlarına girmek isteyen öğrenciler okulumuzda sınavlara girebilmektedir. Cambridge Sınav Merkezince gönderilen sorular ve Cambridge’in gönderdiği öğretmenlerle sınavlar yapılmaktadır.

İngilizce uluslararası kabul görmüş bir dildir. Kariyer yapmak ve elde ettiği avantajları değerlendirmek yabancı dil öğrenerek sağlanır. İngilizce hayatımızın olmassa olmazlarından biridir. Bu yüzden Okulumuzda yabancı dile büyük önem verilmektedir. Her yıl öğrencilerimiz bu sınavlara girmeleri için teşvik edilmektedir.

2018-2019 15 Haziran tarihinde okulumuzda Cambridge sınavları yapılmıştır. Okulumuz öğrencileri ve dışarıdan gelen öğrenciler Starters, Movers, Flyers, KET, PET ve FCE sınavlarına katılmışlardır. Öğrencilerimiz her seviyede üstün başarı gösterip, 23.09.2019 tarihinde sertifikalarını törenle almışlardır.

Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler: evrensel kolej, cambridge, esol sınavı