Evrensel KOLEJ Öğrencileri HİPPO Uluslararası İngilizce Dil Sınav...

Başarı Detay

Hippo Uluslararası Dil Sınavı, GateHouse Awards ve Mizzou International desteği gerçekleşen uluslararası İngilizce Dil Sınavıdır. HİPPO Uluslararası İngilizce Sınavı her yıl 50’den fazla ülkede ve 70 binden fazla katılımcı ile gerçekleşmektedir. HİPPO Uluslararası İngilizce Dil Sınavı farklı dünya vatandaşlarının ve farklı kültürlerin bir araya gelerek karşılıklı konuşma ve iletişim kurmasını hedefler. Gate House Awards ve Mizzou International tarafından desteklenen bu yarışmaya 6 yaşından itibaren katılmak mümkündür.

GateHouse Awards ve Mizzou International desteği ile gerçekleşen Hippo Uluslararası İNGİLİZCE Dil Sınavı Preliminary Round sonuçlarına göre Özel EVRENSEL KOLEJ 4 öğrencisiyle 2 ANKARA BİRİNCİLİĞİ, 2 ANKARA İKİNCİLİĞİ ve TÜRKİYE İKİNCİSİ olarak büyük başarı yakaladı.

HİPPO Uluslararası İngilizce Dil Sınavı 3 aşamadan oluşmaktadır. Bunlar; çeyrek final, yarı final ve final aşamalarıdır. HİPPO Uluslararası İngilizce Dil Sınavı Çeyrek Finali okullarda yapılmaktadır. HİPPO Uluslararası İngilizce Dil Sınavı Yarı Finali HİPPO sınav merkezlerinde veya okullarda HİPPO gözetmenleri tarafından yapılmaktadır. HİPPO Uluslararası İngilizce Dil Sınavı Finali ise  Venedik'te yapılmaktadır. Final sınavına finalist öğrenciler sorumlu öğretmenleri ile birlikte katılırlar. Sınavın tüm giderleri (transferler, konaklama, yeme-içme, Final sınavı katılım) HİPPO tarafından karşılanır. Sadece yol masrafı bireysel olarak karşılanmaktadır. HİPPO Uluslararası İngilizce Dil Sınavı  2023  Finali Roma'da yapılacaktır.

YARI FİNALE KALAN ÖĞRENCİLERİMİZ

REHA ALDIN HADZIAHMETOVIC

HIPPO 5

ANKARA BİRİNCİSİ-TÜRKİYE İKİNCİSİ

BENGİ ERTEKİN

HIPPO 3

ANKARA BİRİNCİSİ

DERYA BİLECİK

HİPPO 4

ANKARA İKİNCİSİ

ARES KÜÇÜKKELEPÇE

HIPPO 2

ANKARA İKİNCİSİ

Uluslararası düzenlenen bu yarışmada gösterdikleri üstün başarıdan dolayı dereceye giren öğrencileri Özel Evrensel Eğitim Kurumları Kurucusu Cavit GÜRSOY ve Genel Müdürü Semra BÜYÜKAĞAOĞLU kazandıkları üstün başarılardan dolayı kutladılar.

Etiketler: evrensel kolej, hippo, ingilizce yarışma