Başarılarımız

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EVRENSEL KOLEJ VE  EVRENSEL FEN LİSESİ ULUSAL VE ULUSLARARASI BAŞARILARI

EVRENSEL BASKETBOL TAKIMI ANKARA GELİŞİM LİGİNDE 1.SIRADA

Özel Evrensel Basketbol takımı, kulüpler arası Ankara Gelişim Liginde oynadığı 6 maçta 6 galibiyet alarak birinci sıraya yerleşti. 2006 doğumlular liginde oynanan maçlarda oyuncuların istatistikleri tutuluyor. Bu değerlendirmede Çağan Eymür en değerli oyuncu olmuştur. Takımımızı ve öğrencimiz Çağan Eymür’ü tebrik ediyoruz.

EVRENSEL’DEN YÜZMEDE ANKARA DERECESİ

Bora Galip TEKİN, yüzmede Yıldız Erkekler 400 m Serbest Stil Ankara dördüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

ULUSLARARASI BİLİM TEMELLERİ YARIŞMASINDAN 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ 2 BRONZ MADALYA

Evrensel Kolej öğrencileri Uluslararası Bilim Temelleri yarışmasında 3 DÜNYA BİRİNCİLİĞİ, 1 DÜNYA İKİNCİLİĞİ ve 2 DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ; toplamda takım olarak 1 ALTIN, 1 GÜMÜŞ ve 2 BRONZ madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Arda Temel kimya branşında katılanların arasında en yüksek puanı alarak ALTIN madalya, Beyza Berin Yurter en yüksek ikinci puanı alarak biyoloji(…)

OKÇULUK YARIŞLARINDA ANKARA DERECESİ

Zeynep Şanlı, Ankara Okçuluk İl Müsabakaları Genç Bayanlar 50m Makaralı Yay Yarışlarında Ankara dördüncüsü olarak, 9-12 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ÖZEL EVRENSEL FEN LİSESİ ATILIM ÜNİVERSİTESİ FİZİK YARIŞMASINDA 3.OLDU

Özel Evrensel Fen Lisesi Atılım Üniversitesi Fizik Yarışmasında Ankara 3.’sü olarak büyük bir başarıya imza attı. Öğrencilerimizi ve yarışma ekibimizi tebrik ediyoruz. Yarışmanın tamamı Atılım Üniversitesi – Atılım TV adresinden izlenebilir.

EVRENSEL KOLEJ FİZİK YARIŞMASINDA FİNALİST OLDU

Ankara Ortaöğretim Kurumları Arası Fizik Yarışması sonucunda Özel Evrensel Kolej ilk 8 arasına girerek büyük başarıya imza attı. Başta fizik zümresi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Eleme bölümü sonunda ilk 8 sırayı alarak finale katılmaya hak kazanan okullar alfabetik sıra ile şu şekildedir: ANKARA FEN LİSESİ ANKARA ÖZEL EVRENSEL FEN LİSESİ GAZİ ANADOLU(…)

EVRENSEL KOLEJ ÖĞRENCİLERİNİN BİNİCİLİK YARIŞLARINDAKİ BAŞARISI

24 mart 2019 Cumartesi günü Adana Atlı Spor Kulübünde yapılan Anadolu Pony P1 Ligi Equfiun 1.Ayağı Eğitim Seviyesi yarışmasında Çankaya Binicilik Kulübüne devam eden okulumuz öğrencileri Tamer DİŞİKİTLİ birinci, Perin Benan TELLİ üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

TÜBİTAK ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASINA EVRENSEL KOLEJ DAMGA VURDU

TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmalarına Evrensel Kolej Damga Vurdu. Bu yıl  13.sü Düzenlenen TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmalarına Özel Evrensel Kolej 5 Proje ile Finalist olma hakkı kazandı. Ankara Bölgesi’nde Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türkçe ve Yazılım olmak üzere 10(…)

EVRENSEL KOLEJ VOLEYBOL GENÇ KIZ TAKIMI GRUP BİRİNCİSİ OLDU

Evrensel Kolej voleybol genç kız takımımız grup birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

ULUSLARARASI MATEMATİK YARIŞMASINDA DERECE ALAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Amerika Matematik Birliği (MAA) tarafından düzenlenen Amerika Matematik Yarışmasında (AMC) dereceye giren öğrencilere ödülleri yapılan törenle verildi.