Daily Archives: 24 Mayıs 2019

EVRENSEL’Lİ SPORCULARA MADALYALARI VERİLDİ

Yüzme Müsabakalarında dereceye giren Evrensel’li sporculara madalyaları verildi.

21-22 Mayıs 2019 tarihlerinde Okul Sporları Minikler A Katagorisi Yüzme Müsabakaları 100 Metre Kelebek yarışında sporcumuz Demir Candan 1:38.11’lik derecesiyle Ankara 4.sü olmuştu. Ayrıca Yüzmede, Minikler A Kategorisi 4×50 Metre Karışık Bayrak Yarışında ise Evrensel Yüzme Takımı 21 okulun katıldığı yarışmada Ankara 7.si olmuştu.

EVRENSEL KOLEJDEN ANTALYA GEZİSİ

Evrensel Koleji’nin 16-19 Mayıs tarihleri arasında yaptığı Antalya, Kemer, Side, Alanya gezisinden kareler…

EVRENSEL’DE “BİLGİLER” YARIŞTI

Evrensel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi. Büyük bir heyecana sahne olan yarışmada öğrenciler yarışmayı kazanabilmek için büyük çaba sarf etti. Kazanan sınıfımızı tebrik ederiz.

DAYANIŞMA OLMAZSA TOPLUMLAR DA OLMAZ

Evrensel Okulları öğrencileri tarafından 11 Şubat 2019 tarihinde başlatılan kampanya kapsamında Sincan ilçesindeki Fatih Nafiz Körez Devlet Hastanesi Çocuk Kliniğinde yatan hastalara ve özel eğitime gereksinim duyan çocuklarımızın eğitim aldığı Gama Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki çocuklarımıza kırtasiye, oyuncak ve giysi yardımı yapıldı.

Öğrencilerimizin topladığı yardım malzemeleri, 23 Mayıs 2019 Perşembe günü gönüllü görevli öğrencilerimiz tarafından her iki yardım merkezine de teslim edildi.

Evrensel Öğrencileri, akranlarının ve kardeşlerinin gözlerindeki mutlulukla onur duydular. Yardımlaşma ve dayanışmanın toplumumuzun temel taşları olduğu bilinciyle bu kampanyada milli birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize, desteğini esirgemeyen değerli velilerimize ve okul yönetimine teşekkür ediyoruz.