Daily Archives: 22 Mayıs 2019

EVRENSEL’DEN YÜZMEDE ANKARA DERECESİ

21-22 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılan, Okul Sporları Minikler A Katagorisi Yüzme Müsabakaları 100 Metre Kelebek yarışında, okul sporcumuz Demir Candan 1:38.11’lik derecesiyle Ankara 4.sü olmuştur.

Ayrıca Minikler A Kategorisi 4×50 Metre Karışık Bayrak Yarışında ise Evrensel Yüzme Takımı 21 okulun katıldığı yarışmada Ankara 7.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK İZLEME ÇALIŞMALARI EĞİTİMİ EVRENSEL KOLEJ’DE YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ankara Üniversitesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün organizasyonuyla; okulumuzda Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden Prof.Dr. Latif KURT’un sunumu ile Biyolojik Çeşitlilik İzleme Çalışmaları Eğitimi lise biyoloji öğretmenleri ve lise öğrencilerine yapıldı.

EVRENSEL ORTAOKULU ANTALYA GEZİSİ YAPTI

Evrensel Ortaokulunun 16-19 Mayıs tarihleri arasında yaptığı Antalya, Kemer, Side, Alanya gezisinden kareler…