2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi Başarılarımız

Öğrencilerimizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim döneminde; bilimsel, akademik, sportif, sanatsal, sosyal, kültürel vb. alanlarda ders dışı faaliyetlerde elde ettikleri başarıların bazıları listelenmiştir.

ULUSLARARASI AMC-8 SINAVINDA EVRENSEL’DEN BÜYÜK BAŞARI

AMC-8 (Mathematical Association of America) Sınavında EVRENSEL  Yine Şampiyon 1 Öğrencimiz Dünya BİRİNCİSİ, 1 Öğrencimiz Dünya İKİNCİSİ, 1 Öğrencimiz Dünya ÜÇÜNCÜSÜ oldu. Ayrıca 2 öğrencimiz dünya genelinde ONUR Ödülü almaya hak kazanarak, toplamda 5 madalya ile Evrensel Kolej yine büyük başarıya imza attı.

EVRENSEL ÖĞRENCİLERİ UNESCO YARIŞMASINDA BAŞARI ELDE ETTİ

Japonya’da düzenlenen UNESCO Uluslararası Gençler İçin Kompozisyon Yarışması 2019’a katılan öğrencilerimizden Defne Akar, Aras Yüzgeç ve Zeynep Ateş sertifika almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

EVRENSELLİ ÖĞRENCİLER BAŞAKŞEHİR LAB İNOVASYON YARIŞMASINDA FİNALİST OLDU

Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışmasında öğrencilerimiz Berke PINAR, Adil Berkay COŞKUN TÜRKİYE’de ilk 52 proje arasına kalarak ön elemeyi geçmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz. Ayrıntılı bilgi için http://basaksehir-livinglab.com/BLL/anasayfa

EVRENSEL İLKOKULU’NDAN SATRANÇTA ANKARA DERECESİ

Özel Evrensel İlkokulu 2/A sınıfı öğrencisi Nur Zeynep ODACI satrançta (2, 3 ve 4. sıradaki öğrencilerle aynı puanı alarak, toplam puan ve müsabaka dezavantajından dolayı) Ankara il 5.si olmuştur. Tebrik ediyoruz.

CİMNASTİK’TE TÜRKİYE BİR-İNCİSİ, İNCİ GÖKÇE

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından 29-30 Kasım 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Aerobik Cimnastik Özel Yaş Grupları Turnuvasına katılan okulumuz 3/A sınıfı öğrencisi İnci GÖKÇE trio grubuyla Türkiye 1.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

EVRENSEL KOLEJ VOLEYBOL TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Özel Evrensel Kolej Voleybol Takımı, Ankara Liseler Arası Genç A Ligi maçlarında rakibi Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Kız Meslek Lisesini 2-1 yendi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

EVRENSEL BASKETBOL TAKIMI BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Özel Evrensel Kolej Basketbol takımı Özel Bilfen Çayyolu Fen Lisesini 62-60 yendi. Maçtan mutlu ayrılan taraf Evrenselli oyuncular oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

NASA’NIN DÜZENLEDİĞİ SPACE APPS HACKATHON’DA EVRENSEL KOLEJ’DEN BÜYÜK BAŞARI!

NASA’nın yüzü aşkın ülkede araştırmacılığı yetenekle birleştiren beyinlere ulaşmak için gerçekleştirdiği Space Apps Challenge etkinliği, 8 yıldır artan ilgi ve katılımcı sayısı ile hızla devam ediyor. Ülkemizdeki nitelikli insanlara araştırmacılığı ön plana koyarak dünyadaki tüm insanlar için çözümler oluşturmayı hedefleyen Nasa Space Apps Challenge 2018 dünya genelinde 75 ülkeden 200 farklı lokasyondan yaklaşık 18.000 katılımcıyla(…)

2019 MILSET SCIENCE PHOTO CONTEST’DE EVRENSEL’DEN BÜYÜK BAŞARI!

“When Arts meet Science” sloganıyla 2007’den günümüze düzenlenen MILSET organizasyonunun Belçika merkezi tarafından gerçekleştirilen, dünyanın en önemli fotoğraf yarışmalarından biri olarak gösterilen MILSET Bilim Fotoğraf Yarışması’na (MILSET Science Photo Contest) EVRENSEL FEN LİSESİ öğrencisi SİNEM GÖRGÜLÜ bu sene 13.sü düzenlenen profesyonel fotoğrafçıların ve bilim insanlarının desteği ile yürütülen bu prestijli organizasyonda dünyanın en iyi 10(…)

ÖĞRENCİLERİMİZ CAMBRİDGE ESOL SERTİFİKALARINI ALDILAR

Cambridge ESOL sınavları 130 farklı ülkede 2700 merkez tarafından uygulanan, uluslararası geçerliliği olan, 3 milyonun üzerinde öğrencinin girdiği sınavlardır. Bu sınavların sonunda öğrencilere sertifika verilmektedir. Bu sertifikalardan birini alan öğrenci, dünyanın herhangi bir eğitim kurumunda veya mesleki alanlarda İngilizce seviyesini belgeleyebilmektedir. Okulumuz Cambridge sınav merkezidir ve Cambridge ESOL sınavlarına girmek isteyen öğrenciler okulumuzda sınavlara girebilmektedir.(…)