2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi Başarılarımız

Öğrencilerimizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde; bilimsel, akademik, sportif, sanatsal, sosyal, kültürel vb. alanlarda ders dışı faaliyetlerde elde ettikleri başarıların bazıları listelenmiştir.

EVRENSEL’Lİ SPORCULARA MADALYALARI VERİLDİ

Yüzme Müsabakalarında dereceye giren Evrensel’li sporculara madalyaları verildi. 21-22 Mayıs 2019 tarihlerinde Okul Sporları Minikler A Katagorisi Yüzme Müsabakaları 100 Metre Kelebek yarışında sporcumuz Demir Candan 1:38.11’lik derecesiyle Ankara 4.sü olmuştu. Ayrıca Yüzmede, Minikler A Kategorisi 4×50 Metre Karışık Bayrak Yarışında ise Evrensel Yüzme Takımı 21 okulun katıldığı yarışmada Ankara 7.si olmuştu.

EVRENSEL’DEN YÜZMEDE ANKARA DERECESİ

21-22 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılan, Okul Sporları Minikler A Katagorisi Yüzme Müsabakaları 100 Metre Kelebek yarışında, okul sporcumuz Demir Candan 1:38.11’lik derecesiyle Ankara 4.sü olmuştur. Ayrıca Minikler A Kategorisi 4×50 Metre Karışık Bayrak Yarışında ise Evrensel Yüzme Takımı 21 okulun katıldığı yarışmada Ankara 7.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

EVRENSEL’DEN ULUSLARARASI MATEMATİK YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI

Evrensel Kolej öğrencileri uluslararası eğitim platformlarında ve yarışmalarında ayrıcalıklı olduklarını bir kez daha gösterdiler. Purple Comet Matematik buluşması için hazırlıklarını tamamlayan Matematik tutkunu öğrencilerimiz 2003 yılından beri ‘‘The Mathematical Association of America ve Awesomemath’’ adlı öğrenme platformu tarafından tüm Dünya’da eş zamanlı olarak düzenlenen, binlerce öğrencinin yarıştığı, ‘‘Purple Comet Math Meet’’ isimli matematik yarışmasına Liseden(…)

ÖZEL EVRENSEL FEN LİSESİ BASKETBOL TAKIMI ÇANKAYA 4.SÜ

Ankara Milli eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Çankaya Liseler arası Basketbol Şampiyonasına katılan okulumuz basketbol takımı Çankaya 4.sü oldu. Turnuvada 2 yaş büyüklerine karşı oynayan 9 ve 10. sınıf öğrencilerimizden oluşan takımımız, izleyicilerden ve komiteden beğeni ve takdir gördü. Önümüzdeki senelerde takımımızdan şampiyonluk bekliyor ve bu başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

EVRENSEL BASKETBOL TAKIMI ANKARA GELİŞİM LİGİNDE 1.SIRADA

Özel Evrensel Basketbol takımı, kulüpler arası Ankara Gelişim Liginde oynadığı 6 maçta 6 galibiyet alarak birinci sıraya yerleşti. 2006 doğumlular liginde oynanan maçlarda oyuncuların istatistikleri tutuluyor. Bu değerlendirmede Çağan Eymür en değerli oyuncu olmuştur. Takımımızı ve öğrencimiz Çağan Eymür’ü tebrik ediyoruz.

EVRENSEL’DEN YÜZMEDE ANKARA DERECESİ

Bora Galip TEKİN, yüzmede Yıldız Erkekler 400 m Serbest Stil Ankara dördüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

ULUSLARARASI BİLİM TEMELLERİ YARIŞMASINDAN 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ 2 BRONZ MADALYA

Evrensel Kolej öğrencileri Uluslararası Bilim Temelleri yarışmasında 3 DÜNYA BİRİNCİLİĞİ, 1 DÜNYA İKİNCİLİĞİ ve 2 DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ; toplamda takım olarak 1 ALTIN, 1 GÜMÜŞ ve 2 BRONZ madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Arda Temel kimya branşında katılanların arasında en yüksek puanı alarak ALTIN madalya, Beyza Berin Yurter en yüksek ikinci puanı alarak biyoloji(…)

OKÇULUK YARIŞLARINDA ANKARA DERECESİ

Zeynep Şanlı, Ankara Okçuluk İl Müsabakaları Genç Bayanlar 50m Makaralı Yay Yarışlarında Ankara dördüncüsü olarak, 9-12 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

ÖZEL EVRENSEL FEN LİSESİ ATILIM ÜNİVERSİTESİ FİZİK YARIŞMASINDA 3.OLDU

Özel Evrensel Fen Lisesi Atılım Üniversitesi Fizik Yarışmasında Ankara 3.’sü olarak büyük bir başarıya imza attı. Öğrencilerimizi ve yarışma ekibimizi tebrik ediyoruz. Yarışmanın tamamı Atılım Üniversitesi – Atılım TV adresinden izlenebilir.

EVRENSEL KOLEJ FİZİK YARIŞMASINDA FİNALİST OLDU

Ankara Ortaöğretim Kurumları Arası Fizik Yarışması sonucunda Özel Evrensel Kolej ilk 8 arasına girerek büyük başarıya imza attı. Başta fizik zümresi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Eleme bölümü sonunda ilk 8 sırayı alarak finale katılmaya hak kazanan okullar alfabetik sıra ile şu şekildedir: ANKARA FEN LİSESİ ANKARA ÖZEL EVRENSEL FEN LİSESİ GAZİ ANADOLU(…)