Deniz Seki Müzikleri İndir - Kürt Remzi Müzikleri İndir - Zara Müzikleri İndir Yönetim Kadrosu | |

cavit_gursoyİlköğretim Okulu Kolej ve Fen Lisesinden oluşan Eğitim Kurumlarımızla 1986 yılından itibaren Milli Eğitim Teşkilatımız içinde yer almış bulunuyoruz.
Eğitim kurumlarımızda başarı için uygun ortam ve koşulların sağlanması, zamanın ve emeğin doğru kullanılması, tüm faaliyet alanlarında teknolojinin sunduğu modern araç - gereç ve yöntemlerden yararlanılması uygulamalarımızda temeldir.
Çabalarımız bu anlayışla öğrencileri bütün yönleri ile tanımak, ulaşacağı eğitim hedeflerini saptamak, sevgi dolu ve güvenilir bir ortamda onların yüreklerini, düşüncelerini ve yaratıcılıklarını özgür bırakmak, öz güvenlerini geliştirmek içindir.

Kurum olarak başarılı çocuğun kendi beyin gücü ile yapabileceğinin en mükemmelini yakalayabileceğine ve kapasitelerini zorlayarak kendileriyle yarışacaklarına inanıyoruz. Bu yarışta onlara kaliteli, denetimli, güvenilir, uygun ortamlar hazırlamak, deneyimli, uzman, elit, istekli ve iddialı eğitim - öğretim kadroları ile hizmet verilmesini sağlamak hem sorumluluğumuz hem de görevimiz gereğidir.
Okullarımızın geçmişinde hem akademik düzeyde hem de sosyal-kültürel-sanatsal ve sportif etkinliklerde ortaya koyduğu başarılar geniş okul ailesi içinde bulunan herkes için gururlandırıcı olmuştur.

Cavit GÜRSOY
Özel Evrensel Eğitim Kurumları
Kurucusu

Semra BÜYÜKAĞAOĞLUSayın Velilerimiz,

Özel Evrensel Okulları 1986 yılında Eğitimci-Öğretmen Cavit GÜRSOY tarafından kurulmuş olup, Ankara'da ilk ve ortaöğretim düzeyinde faaliyet gösteren 20 yılını tamamlamış olan en eski şahıs okuludur. 20 yıla sığdırılmış hem ulusal hem de uluslararası boyutlarda çok sayıda akademik, kültürel, sanatsal ve sportif başarıları vardır. Özellikle Ö.S.S. başarıları ile hep ön sıralarda yer almıştır. Tam donanımlı mükemmel eğitim ortamı, seçkin ve özverili yönetim ve öğretim kadrosu ile elde edilen başarılar giderek daha profesyonel ve daha kaliteli olarak artışını ve gelişmelerini sürdürmektedir.Bu çalışmaları yaparken eğitim hizmetleri ciddiyetine yakışır şekilde her türlü gösterişten ve yanıltıcı reklamlardan uzak durmaya özen gösterilmektedir. Kurumlarımızda çalışanlar, eğitimin beşikten mezara devam eden ihmal edilmeyen bir hizmet olduğunun bilincindedirler. Insan yetiştirmenin onur ve mutluluğunu yaşamaktadırlar. Insan yaşamının ilk ve ortaöğretim aşamalarında görev yapmanın gereklerini yoğun emek ve gayretlerle yerine getirmek için çalışmalarını sürdürmektedirler.Yorulanlar, ayak uyduramayanlar kendiliğinden sistem dışına çıkmaktadırlar. Özel Evrensel Eğitim Kurumlarının Amaçları, Ilkeleri, Vizyon ve Misyonu, Eğitim ortamı ve yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılar, WEB SITEMIZIN ilgili bölümlerinde ayrıntılı olarak görülebilir.

Saygılarımla...

Semra BÜYÜKAĞAOĞLU