13.04.2018 tarihinde Özel Evrensel Okulları Geleneksel Dil Şöleni İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı. Öğrencilerimiz performanslarını sergilediler. 2. sınıflar gelecekte olmak istedikleri meslekler hakkında konuşup, İngilizce şarkı söylediler. 4.sınıflar klasik dans ettiler, 3. sınıflar ünlü  karakterleri canlandırdılar. 6. sınıflar geleneksel bir dans gösterisi yaptılar. Yine 6. Sınıf öğrencimiz İngilizce bir şarkı okudu. 4. sınıflar moda hakkında konuşup, moda show yaptılar. Ardından 6. sınıflar “Generation Gap” adlı oyunu oynadılar. Ünlü iki kisiyle futbol hakkında röportaj yaptılar, ardından 5. ve 7. sınıflar İngilizce iki şarkı söyledi.

Son olarak, karma sınıflar Almanca olarak 3 şarkı okudular ve programımız sona erdi.

O güne ait bazı kareler koyduk, izleyelim.