Özel Evrensel ve Fen Lisesi öğrencileri aşk, ayrılık, özlem temalı şiir ve şarkılardan oluşan “Kırık Kalpler Sokağı” adlı dinletiyi okulumuz konferans salonunda izleyicilere sundu.

Kız ve erkek öğrencilerimizin lirik dansıyla başlayan dinletide öğrencilerimiz; Nazım Hikmet,  Attila İlhan,  Ümit Yaşar Oğuzcan gibi Türk şiirinin büyük şairlerinin dillerden düşmeyen  şiirleri yanında yine ünlü söz ve ezgi ustalarının duygu dolu şarkılarını da başarıyla seslendirerek yetenek ve becerilerini ortaya koydular.

İzlencemiz, bir süre önce  aramızdan ayrılan sanatçı Kayahan’ın anısına onun “Asırlardır Yalnızım” adlı şarkısının etkinlikte görevli  öğrencilerimizin,  tüm izleyenlerin eşliğinde söylemesiyle sona erdi.

Resimlerin tamamı için facebook adresimizi ziyaret edebilirsiniz.