Görsel Sanatlar Kulübü

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Yapılan Çalışmalar

• Açılış töreni için pano düzenlendi.
  • Okulumuz konferans salonunda sahne dekoru oluşturuldu.
  • 15 Temmuz Demokrasi Bayramı hakkında açıklamalar ve resim çalışmaları yapıldı.
  • Cumhuriyet Bayramı ile ilgili panolar düzenlendi.
  • Cumhuriyet Bayramı ile ilgili Okulumuz  konferans salonunda sahne dekoru hazırlandı.
  • 10 Kasım ATATÜRK’Ü Anma programı çerçevesinde sahne düzeni sağlandı.
  • Atatürk haftası ile ilgili panolar düzenlendi.
  • Öğretmenler günü ile ilgili sahne düzeni sağlandı.
  • Öğretmenler günü ile ilgili pano hazırlandı.
  • Toplum Hizmetleri çalışmaları  kapsamında okul ve çevre temizliğiyle ilgili afiş,resim çalışmaları yapıldı, öğrenci çalışmaları sergilendi.
  • Toplum Hizmetleri çalışmaları  kapsamında kermes  düzenlendi, destek olundu. (Ç.Y.D).
  • Şiir dinletisi için sahne düzeni sağlandı(Aşk Olsun).
  • Yeni yılla ilgili üç boyutlu çalışmalar yapıldı.
  • 90 lar Müzik Dinletisi için sahne düzeni sağlandı.
  • Okuma bayramı ile ilgili sahne düzeni sağlandı.
  • Okuma bayramı ile ilgili elma ağacı oluşturuldu ve  panolar  hazırlandı.
  • İstiklâl Marşı’nın Kabulü & 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı sahne düzenlenmesi ve pano çalışması yapıldı.
  • İlköğretim Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan “Türkçe Eyvah” adlı oyunun sahne ve pano düzenlemeleri yapıldı.
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sahne düzenlenmesi ve pano çalışması yapıldı.
  • 20.Bilimsel Projeler Şenliği için sahne ve pano düzenlemeleri yapıldı.
  • Anasınıfı ve ilkokul 1.sınıf öğrencilerinin hazırladığı Anneler Günü etkinliği için sahne ve pano düzenlemeleri yapıldı.
  • 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı sahne düzenlenmesi ve pano çalışması yapıldı.
  • Lise Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan “Hisseli Harikalar Kumpanyası” adlı oyunun sahne ve pano düzenlemeleri yapıldı.
  • İlköğretim öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Dil Şöleni için sahne ve pano düzenlemeleri yapıldı.
  • Okulumuz geleneksel yılsonu Müzik Şöleni için sahne ve pano düzenlemeleri yapıldı.
  • 2017-2018 Yılsonu Görsel Sanatlar ve Tasarım sergisi açıldı.
  • Mezuniyet programı sahne düzenlenmesi ve pano çalışması yapıldı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Yapılan Çalışmalardan Görüntüler

Görsel Sanatlar ve Tasarım Sergisi 2018

31 Mayıs – 05 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılan Görsel Sanatlar ve Tasarım Sergimizde, sıra dışı tasarımlar ve değişik tekniklerle yapılmış öğrenci çalışmaları izleyenleri ile buluştu.