ÖZEL EVRENSEL OKULLARI 2019-2020 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SEÇME VE İNDİRİMLİ KABUL SINAVI ŞARTNAMESİ

1986 yılından beri Ankara’da faaliyette bulunan Özel Evrensel Okulları her kademede binlerce öğrenci yetiştirmiş, günümüze değin aldığı üstün beyin gücüne sahip yaklaşık 3000’den fazla öğrenciye de eğitim bursu olanağı sağlamıştır. 2019-2020 öğretim yılında da başarıya indirim uygulaması ile öğrenci alınmasına  devam edilecektir.

Yıllardır başarılarıyla gurur duyduğumuz öğrencilerimize sunulan fırsatları yeni gelecek öğrencilerimize  de sunuyor ve değerlendirilmesini öneriyoruz.

Çocuklarımızın geleceği hem ailelerin hem de Türkiye’nin geleceğidir. Başarılı olmak zorunludur. Üst düzey başarılar; seçkin, deneyimli, çalışkan ve özverili eğitimcilerle ve disiplinli bir ortamda elde edilmektedir. Öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmak 33 yıldır yaptığımız iştir.

Kendine güvenen ve ülkemizi çağdaş ve aydınlık yarınlara taşıyacak gençlerin yetiştirilmesi için “OKUL GİBİ OKUL” olarak bilinen okullarımızda olanaklarımızı başarılı öğrencilerden esirgemeden yolumuza devam etmekteyiz.

SINAV TARİHİ: 02.03.2019 Cumartesi

4, 5. Sınıflar : Saat 09.30

6, 7 ve 8. Sınıflar : Saat 13.00

9,10,11. Sınıflar : Saat 13.00

BAŞVURU SÜRESİ: 24.12.2018 – 26.02.2019 tarihleri arası

BAŞVURU KOŞULLARI:

• Öğrencilerden halen ilkokul 4. sınıfta, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda,  lise 9, 10 ve 11. sınıflarda öğrenim görmekte olan öğrenciler sınava katılmak için başvuru yapabilirler.
  • Başvurular, evrenselkolej.k12.tr adresindeki “Başvuru Formu” doldurularak yapılacaktır.
  • Başvuru formundaki bilgilerin tam ve doğru olması zorunludur. İstenilen bilgiler girildikten sonra, Sınava Giriş Belgesi de çıktı olarak alınıp, Özel Evrensel Okullarının ilgili müdürlüklerine onaylatılacaktır.
  • Sınav giriş ücreti 25 TL’dir.
  • Sınav giriş belgesinin fotoğraflı olması zorunludur.
  • Sınav Giriş Belgesi onaylı olmayan öğrenciler sınava alınmazlar.
  • Başvuru doğrudan okul müdürlüklerine de yapılabilir.

SINAV SONUÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ VE DUYURULMASI:

• Sınavlar, yıllık planlar ve ders kitapları esas alınarak sınav tarihine kadar işlenmesi gereken konuları kapsayacaktır.
  • Sınavlar, elektronik ortamda değerlendirilip; 04.03.2019 tarihinde, www.evrenselkolej.k12.tr adresinden duyurulacaktır.
  • Öğrenciler, her sınıf düzeyinde başarı durumlarına göre İNDİRİMLİ olarak okullarımızda okumaya hak kazanacaklardır. Sınav sonucunda kayıt yaptırmak zorunlu değildir.

Sınav Yapılacak Dersler ve Soru Sayıları:

Sınav Sonucuna Göre Kayıt Yaptıracaklar İçin Kayıt Tarihi : 05.03.2019 – 23.03.2019 arası

BİLGİ İÇİN:

1. Yapılan indirimler Ortaokul da 8. Sınıfa kadar, Fen Lisesi ve  Anadolu Lisesinde mezuniyete kadar geçerlidir.
  2. Okullarımızda halen 5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıflardaki öğrencilerimizden sınav başarılarına göre indirimli öğrenim gören öğrenciler de indirim oranlarını yükseltmek için sınava girebilirler. Ancak, sınav başarısına göre devamlı kullandığı hakkının altına düşmesi halinde yeni oranlamaya göre indirim uygulanır.
  3. İndirimler sadece eğitim ücretini kapsar.

ÖĞRENCİ SEÇME VE İNDİRİMLİ KABUL SINAVI AYRINTILARI İÇİN ALTTAKİ SLAYTLARI İNCELEYİNİZ…