box

Eğitimin bir parçası

Evrensel Adres

akordion

• Eğitimin bir parçası olan kulüp çalışmalarının öğrencilerin gelişim sürecinde önemli yeri vardır. Öğrencilerin çevresini geliştirir, sosyalleşmelerini ve yeni bilgiler edinmelerini sağlar.

Divider

porfolyo

text

Çukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/AnkaraÇukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/AnkaraÇukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/AnkaraÇukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/AnkaraÇukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/Ankara