box

Eğitimin bir parçası

Evrensel Adres

akordion

• Eğitimin bir parçası olan kulüp çalışmalarının öğrencilerin gelişim sürecinde önemli yeri vardır. Öğrencilerin çevresini geliştirir, sosyalleşmelerini ve yeni bilgiler edinmelerini sağlar.

Divider

porfolyo

Spor ve Kültür Merkezi

Spor ve Kültür adına her tür etkinliğin gerçekleştirilebildiği bölümler bulunmaktadır. Merkezimiz bu alanda ilgisi ve isteği olan herkese açıktır. Ankara’nın merkezinde ulaşımı kolay, otoparkı ve özel güvenliği olan kapalı tesis alanımızda uzman eğitimciler ders vermektedir.

800 kişilik konferans salonu, gerek okulun, gerekse çevrenin kültür merkezi olma özelliğini taşıyan kutlama ve anma günleri, konferanslar, paneller, münazaralar, açık oturumlar, bilgi yarışmaları, konserler, sinema, tiyatro, halk oyunları, kültürel yarışmalar ve pek çok etkinliğin yapılabileceği akustik düzeni son teknoloji ile sağlanmış, tam donanımlı modern perde, ses ve ışık sistemlerine sahip eğitim öğretim merkezidir.

Basketbol, voleybol, hentbol, badminton, futbol gibi çok çeşitli sportif ve folklor etkinliklerinin yapılabileceği standartlara uygun, skorboard sisteminin de yer aldığı, günün 24 saati hizmet verebilecek kapasitede kapalı, modern bir eğitim ortamıdır.

Spor kompleksimizde 2 adet tam donanımlı fitness merkezi ve 2 adet sauna bulunmaktadır. Amacımız öğrencilerimizin ve velilerimizin yaşam kalitelerini yükseltmek ve sporu hayatlarının bir parçası haline getirmektir. Merkezimiz fitness bölümünde deneyimli eğitmenler tarafından hazırlanan programlar ile kişiye özel bireysel eğitim hizmeti de verilmektedir.

Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile yılın her ayında öğrencilerimize deneyimli eğitmenler tarafından eğitim verilmektedir. Öğrencilerimiz havuzu hem beden eğitimi derslerinde hem de ders dışındaki zamanlarda kullanabilmektedir.

text

Çukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/AnkaraÇukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/AnkaraÇukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/AnkaraÇukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/AnkaraÇukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi, Öğretmenler Cad. No:18 06530, Çankaya/Ankara

dasd asd

sdfdsfds