İlkokul ve ortaokul düzeyinde öğrenimlerine devam eden öğrencilerimiz gelenekselleşen dans yarışması ile tüm maharetlerini seyircileri önünde sergilediler.

TEOG sınav sonucu ile akademik başarı listesinde en üst sıralarda yerini koruyan Evrensel Kolej Uluslararası İlköğretim Matematik Olimpiyatlarında aldığı madalyalarla başarılarını taçlandırdı. Plaketlerini ve madalyalarını başta Kurucumuz Sayın Cavit GÜRSOY ile Okulumuz Genel Müdürü Semra BÜYÜKAĞAOĞLU’nun ellerinden aldılar.

Katılım gösteren ailelerimize ve çocuklarımıza Evrensel Okulları olarak teşekkür ediyoruz.

VE DÜNYA ŞAMPİYONU ÖĞRENCİLERİMİZ

Plaketlerini ve madalyalarını başta Kurucumuz Cavit GÜRSOY Beyfendi ve Okulumuz Genel Müdürü Semra BÜYÜKAĞAOĞLU’nun ellerinden aldılar.