Daily Archives: 4 Ocak 2019

PATİ SEVGİMİZ EVRENSEL

Kış acımasız, patili dostlarımız ise korumasız ve çok açlar. Bizler sıcacık yuvamızda tok ve güvende otururken onlar, insanoğlunun yok ettiği betonlaşmış ve çoraklaşmış doğada yersizlikten, açlıktan susuzluktan ve ne yazık ki işkenceden ölüyorlar.

Bizler güzel yürekli EVRENSELLİLER olarak öğrencisi, velisi, öğretmeni, tüm çalışanları ve okul idaresiyle birlikte beslenme ve barınma ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla bugün düzenlemiş olduğumuz kermesimizi coşkuyla ve elbirliğiyle tamamladık. Kermesten elde edilen gelir, patili dostlarımıza ulaştırılacaktır.

Bu sosyal projede emeğini, sıcacık yüreğini ortaya koyan, yolu sevgiden ve merhametten geçen, hayvan sevgisini tatmış ve ruhu bu sevgiyle beslenmiş herkese ilgi ve hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz.

ANASINIFIMIZIN YENİ YIL KUTLAMALARI

Anasınıfımızın Yeni Yıl Kutlamaları