“Her kim aç bir hayvan beslerse aynı zamanda ruhunu besler” (Charlie Chaplin)

Kış mevsiminde sokakta yaşayan kediler 6 saat, köpekler 17 saat içinde yiyecek ve barınacak yer bulamazlarsa donarak veya açlıktan ölüyorlar.

Bizler güzel yürekli EVRENSELLİLER olarak, yaşadığımız bu soğuk kış günlerinde dışarıda bulunan kedi ve köpeklerin beslenme ve barınma ihtiyaçlarını desteklemek amacıyla yola çıktık.

Doğanın gerçek sahibi olan ve birlikte aynı havayı soluduğumuz patili dostlarımız için 04.01.2019 Cuma günü okulumuzda düzenlenecek olan kermese tüm öğrenci ve velilerimizin aynı hassasiyetle destek vermesini ve yanımızda olmasını bekliyoruz.

Kermesten elde edilecek gelirin tamamı sokaktaki patili dostlarımıza mama ve barınak olarak ulaşacaktır. İlgileriniz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz.