1986 yılından beri Ankara’da faaliyette bulunan Özel Evrensel Okulları her kademede yüzlerce öğrenci yetiştirmiş, Atatürkçü, Laik ve Çağdaş bir eğitim kurumu olarak, hedef büyüterek üstün beyin gücüne sahip öğrenciler alarak Türkiye’nin geleceğinde belirleyici olacak bir kuşak yetiştirme çabası içine girmiştir. Bu amaçla bu sene de LGS Tercih Puanı’na göre burslu/ indirimli öğrenci alınacaktır.

BİLGİ İÇİN:

1. Evrensel Liselerinin eğitim burs/indirim den yararlanmak için Başvuru Formu doldurulup okul yönetimine teslim edilmesi gerekmektedir.
  2. Yapılan başvurularda puanlar eşit olduğu takdirde başvuru sırası ve başvuru tarihi dikkate alınacaktır.
  3. Verilen burslar/indirimler Kolej ve Fen Lisesinde 4 yıllık (Kolejde Hazırlık Sınıfı okuyanlar için 5 yıllık) eğitim süresini kapsar.
  4. Burslar/indirimler sadece eğitim ücretini kapsar.

Fen Lisesinde Ankara İline göre Yüzdelik dilimi %10, Kolejde ise yüzdelik dilimi %21’in altında yer alan öğrenciler alınmaz.

Başarılarımızdan bazıları;

ÖZEL EVRENSEL OKULLARI

Çukurambar Mah. 100. Yıl Sitesi Öğretmenler Cad. No:18 Balgat/Çankaya/ANKARA

Tel (0312) 286 57 46 -48  Faks: (0312) 286 55 50