Deniz Seki Müzikleri İndir - Kürt Remzi Müzikleri İndir - Zara Müzikleri İndir 21 Ekim 2017 | |

Daily Archives: 21 Ekim 2017

Efe Ergani’den Santranç Başarısı

Öğrencilerimizden Efe Ergani, 14-15 Ekim 2017 tarihlerinde TCDD’nin 161. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen satranç turnuvasında, B kategorisinde namağlup birincilik başarısı gösterdi. Kendisini tebrik ediyoruz.

Evrensel’de Demokrasi: Okul Meclisi Başkanı Seçimleri Yapıldı

Özel Evrensel Kolej ve Özel Evrensel Fen Lisesi, okul öğrenci meclisi üyelerinin arasından okul öğrenci meclis divanı ve meclis başkanı seçimi  20.10.2017 cuma günü yapıldı.

Üç grubun katıldığı seçim, okullarımızda öğrencilerimizin büyük ilgisi ile karşılandı. Bir demokrasi şöleni şeklinde geçen seçim  yarışını 2. Grup olarak katılan liste kazandı.

Evrensel okulları öğrenci meclis başkanımız Zeynep Ebrar Avcıoğlu olurken, Başkan Vekilleri Berfin Sena Ensari ile Deniz Aksoy oldu. Öykü Ceren Karaayak ve Begüm Güngör üye olarak okul meclisinde görev yapacak.

Fizik Öğretmeni Ertan Ocak Okul Seçim Kurulu Başkanı olarak seçimleri organize etti.